پیام رئیس

سلام، هم اندیشان خوب! سلام، انسان‌های با درک و درایت!
طوری‌که همه می‌دانیم، تحصیل و آموزش، یکی از نیازمندی‌های اساسی بشر بوده و در هربرهه‌ی از تاریخ، تنها راه گشای همه‌ی مشکلات انسانی همین فروغ دانش و آموزش بوده است. با درک همین نیاز ما خویشتن را رسالتمند دانستیم تا با قبول هر نوع چلنج و زحمتی، زمینه را برای فراگیری، رشد و انکشاف این امر مهم، مهیا ساخته و همه‌ی مساعی مان را درجهت براورده شدن این هدف مقدس متمرکز کنیم.

پس از همه‌ی علاقمندان دانش و روشن‌گری و تحصیل و تحقیق می طلبیم، تا با درک مسئولیت انسانی خویش، در مسیر کمال و معنویت و ساختن یک جامعه‌ی مرفه و آرام  ما را یاری رسانیده دعوت متکی به دانش و دانشوری ما را لبیک گویند. تا باشد گام‌های مؤثری را د راستای انشکاف جامعه با استفاده از دانش و فناوری‌های جدید باهم برداریم و آینده‌ی درخشانی را مشترکاً رقم بزنیم.
پیروز و سرفراز باشید
موفقیت‌های همیشگی تان را خواهانم.
با احترام
محمد همایون پیمان