محفل خوش آمدید گوی دانشجویان جدید شمول دانشکده حقوق و علوم سیاسی سال خزانی ۱۴۰۱

الحمدالله رب العالمین والصلات و السلام علی رسول الله و علی آله و صحبه الصلوات الله تعالی علیهم الجمعین. اما بعد؛ اعوذ بالله من الشیطان رجیم؛

بسم الله الرحمن الرحیم!

یرفع الله الذین آمنوا المنکم و الذین اوتوالعلم درجات والله بما تعملون خبیر.{المجادله، ۱۱}

یک بار دیگر، دانشکده حقوق و علوم سیاسی به تاریخ ۲۸ / ۶ /۱۴۰۱/ که مصادف با ۲۳/ ۲/ ۱۴۴۴ه ق است، برنامه را تحت عنوان ” خوش‌آمدید‌گوی از دانشجویان سمستر های اول(جدیدالشمولان) و تقدیر از دانشجویان ممتاز” در تالار عمومی موسسه تحصیلات عالی پیمان برگزار نمود.

هدف اساسی این برنامه، خوش آمدید‌گوی و اظهار مباهات از محصلان جدید الشمول در هر دو دیپارتمنت( اداری و دیپلوماسی و قضاء و سارنوالی) و تقدیر و تمجید از دانشجویان نخبه، قلم های تیز و فکر های خلاق بود.

محفل رآس ساعت ۰۷:۰۰ صبح با تلاوت ایات گرانبهای از قرآن عظیم الشآن آغاز شد، که بعد از آن رئیس و موسیس موسسه تحصیلات عالی پیمان، محترم محمد همایون پیمان راجع به عنوان برنامه و  معرفی موسسه تحصیلات عالی پیمان اراد سخن نموده اند.

به تعقب آن، محترم استاد عرف الدین پارسا رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی،  در خصوص اهمیت و ضرورت برنامه و معرفی دانشکده حقوق و علوم سیاسی رشته سخن را به پایان رسانیده اند. همچنین، لایحه سیستم کریدیت توسط محترم استاد پوهندوی جاهد احمد شمس استاد دانشگاه تخار به معرفی گرفته شد و لایحه آزادی ها اکادمیک توسط محترم استاد ذبیح الله خالد معاون علمی موسسه تحصیلات عالی پیمان به دانشجویان بیان گردید. به تعقب آن محترم استاد ولی الله نبیل معاون امور محصلان موسسه تحصیلات عالی پیمان و رئیس کمیته نظم و دسبلین موسسه، لایحه نظم و دسبلین را توضیح داده و پالیسی های، اخلاقی، شکایات و انصاف و عدالت را به معرفی گرفته اند.

بخش دوم برنامه، با اهدای تقدیر نامه به تمام دانشجویان که در سمستر بهاری ۱۴۰۱ خورشیدی به عنوان دانشجوی اول ارتقاء نموده بودند، توسط هیئت رهبری موسسه و دانشکده لوح تقدیر اهدا شد. در آخر برنامه یک بار دیگر از کامیابی و حضوری دانشجو یان جدید الشمول خوش آمدید و تهنیت عرض شده محفل با جمع بندی مجری برنامه محترم ذکر الله آرین یکی از دانشجویان نخبه دانشکده حقوق و علوم سیاسی موافقانه به پایان رسید.

با احترام

عرف الدین پارسا

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی

One Reply to “محفل خوش آمدید گوی دانشجویان جدید شمول دانشکده حقوق و علوم سیاسی سال خزانی ۱۴۰۱”

1. موسسه تحصیلات عالی خصوصی پیمان، جهت سپردن کار به اهل آن و استخدام افراد شایسته بر اساس رقابت آزاد، بست¬های اداری وعلمی ذیل را به اعلان می¬سپارد:

۱٫ معاونیت علمی موسسه ( یک بست)
    ۲٫ معاونیت امور محصلان ( یک بست)
    ۳٫ عضو کادر علمی (استاد) دیپارتمنت قضاء و سارنوالی (یک بست)
    ۴٫ عضو کادر علمی (استاد) دیپارتمنت ادبیات دری (یک بست)
    ۵٫ عضو کادر علمی ( استاد) دیپارتمنت ریاضی (یک بست)
    ۶٫ عضو کادر علمی (استاد) دیپارتمنت تاریخ (یک بست)

واجدین شرایط می¬توانند درخواستی‌های خود را ضم اسناد مربوطه، به آمریت استادان این نهاد تسلیم نمایند.

شرایط استخدام:
    ۱. داشتن سند ماستری برای معاونیت علمی و محصلان؛
    ۲٫ داشتن حداقل سند لیسانس در بخش¬های علمی (به ماستر و داکتر ترجیح داده می‌شود)؛
    ۳٫ نداشتن مصروفیت در ساسیر ادارات دولتی و خصوصی؛
    نوت: برای کسانی‌که تجربهٔ کاری در بخش امور علمی و محصلان داشته باشند، اولویت داده میشود.

تاریخ اعلان:.۱۴۰۲.۶
    تاریخ ختم: ۱۴۰۲.۶.۳۰

آدرس: تالقان [شاهراه عمومی تخار-بدخشان، روبهروی مسجد حضرت بهترین عالم]، مؤسسهٔ تحصیلات عالی خصوصی پیمان

ـــــــ