برگزاری محفل بزرگداشت از روز جهانی معلم در دانشکدۀ قابلگی عالی موسسۀ تحصیلات عالی پیمان

بنام خداوند یکتا و مهربان

دانشکده قابلگی عالی برگزاری محفل بزرگداشت از روز جهانی معلم  را که حاوی آجندا و فعالیت‌های انجام شده است، ذیلاً ارائه می‌نماید:

دانشکدۀ قابلگی عالی به تاریخ ۱۴/۷/۱۴۰۱ از ساعت (۷:۳۰صبح الی۸:۳۰) محفلی را به مناسبت روز جهانی معلم در تالار عمومی موسسه تحصیلات عالی پیمان  برگزار نموده و ازین روز تجلیل و بزرگداشت به عمل آورد. در این محفل:

بانو شکریه مجری و گرداننده‌گی برنامه را به عهده داشت. محفل، با تلاوت آیات چند از کلام الله مجید توسط حافظه وحیده  یکی از دانشجویان دانشکدۀ قابلگی عالی آغاز گردید. سپس سخنرانان باالترتیب به نوبه‌ی خویش سخرانی نموده اند:

در نخست محترمه شبانه محصل سمستردوم قابلگی عالی، ضمن مطلب زیبای که مقام والای معلم را توصیف نمود، این روز عظیم را برای تمام معلمین کشور تبریک و تهنیت عرض نمود.

تیم ترانه با سرتیمی فاطمه نیز بنوبه خود ترانه زیبای را در وصف مقام والای معلم اجرا نمودند.

مارینا یکی دیگر از محصلین این دانشکده نیز با دکلمه شعری زیبا به رونق محفل افزود.

سپس محفل با سخنرانی کوتاه مرسل یکتن از دانشجویان قابلگی عالی اختتام گردیده و در پایان با قطع کیک و تبریکی به همه اساتید محفل ختم گردید.

با احترام

داکتر عایشه عابد